Hans de Mare's blog

Bouw woning Wellens voltooid.

straatzijde

De woning van de heer en mevrouw Wellens, zelfgebouwd door de heer Wellens ( zelf installateur), is in de zomer van 2020 gereedgekomen. In 2021 zal het aparte garagegebouw gebouwd worden. Zie voor meer info de projectpagina.

Koninginnestaete in Helmond opgeleverd

voorzijde

In de zomer van 2020 is het appartementencomplex Koninginnestaete in de binnenstad van Helmond opgeleverd. Het is in opdracht van Adriaans Vastgoed gebouwd, en er heeft een groot aantal Archifoor-partners aan gewerkt. Zie voor meer info de projectpagina.

Archifoor op Renovatie/Transformatiebeurs

Stand Bouwcollectief met Archifoor 1

Archifoor is aanwezig op de Renovatie & Transformatiebeurs te Den Bosch. Wij maken deel uit van de stand D056 van het Het Bouwcollectief in hal 3. Er is altijd minstens 1 van onze partners aanwezig om u over onze vele mogelijkheden te vertellen. De Renovatie & Transformatiebeurs wordt gehouden van 12 t/m 14 april 2016 in de Brabanthallen te Den Bosch.

Studieproject duurzame villa

beeld vanuit het zuidwesten

Archifoor-architect Hans de Mare heeft de afgelopen maanden tussen de andere werkzaamheden door als zelfstudieproject een duurzame villa ontworpen en uitgewerkt. Zie de projectpagina over dit ontwerp.

8e ledenvergadering Archifoor

Op 8 april vond al weer de 8e ledenvergadering van Archifoor plaats. In het nieuwe verzamelkantoor te Weert waarin ons lid Nico Ghijsen kantoor zal gaan houden. Archifoor bruist van de activiteiten. Behalve de al lopende projecten staat er van alles op stapel!

Transformatie bibliotheek Mierlo

Alsmaar meer bedrijven zijn op zoek naar flexibele kantoorruimtes. Ook in Mierlo wordt een gedeelte van de bibliotheek aan de Dorpstraat getransformeerd tot flexkantoor. Het bestaande interieur wordt verbouwd en krijgt nieuwe ruimtes voor; werken, vergaderen, ontmoeten, cursussen, lezingen of gewoon een kop koffie met de krant. Archifoor-lid Misha Breuer maakt  momenteel in nauwe samenwerking met de opdrachtgever een interieurontwerp voor deze transformatie.

Subscribe to RSS - Hans de Mare's blog